HLAS SOVIETSKEHO ZVAZU

02.02.2011 00:47

Veterné generátory elektrickej energie sú aj generátormi INFRAZVUKU 5 až 12 Hz v sile až 120 decibelov, produkovaného listami vrtúľ ktoré sekajú vzduchové laminárne prúdy. 

Táto Frekvencia je daná šírkou vrtuľových listov a rýchlosťou laminárneho vetra ktorý sekajú, lebo sú frekvenčne pravidelnou prekážkou v každej vzduchovej vrstve. Frekvencia od 5 do 9 Hz v intenzite 120 decibelov je vražedná frekvencia pre všetko živé, a pre ľudí je nepočuteľná! Z toho dôvodu utekajú spod vrtuľových polí nielen hraboše a myši, ale zo vzduchu okolo nich aj vtáky.

Vražednosť 7 Hz infrazvuku ÚSPEŠNE testovali sovietskymi INFRAZVUKOVÝMI DELAMI na rieke USURI v sovietsko-čínskom konflikte. Spoľahlivo zabíjal čínskych vojakov ktorí chceli prekročiť hranice. Masaker čínskych vojakov je dodnes tabuizovaný, ale dôstojník ktorý tam bol rozprával o nekrvavej vyhratej bitke, o infrazvukových delách, o hrádzi z ľudských tiel ktoré zahrabávali do priekopy vybagrovanej popri tých telách. Pri pochovávaní do masových hrobov sa pracovalo bagrami veľkosti rodinného domu kde koleso má výšku dvoch chlapov, a podobnými buldozérmi... Takú silu má infrazvuk, a nikto ho nepočuje. O tomto konflikte sa verejnosť dozvedela veľmi málo, aj historici sú dezinformovaní. Krátkosť konfliktu, minimálna mobiliztácie sovietskych vojsk a "stratená" sila porazeného čínskeho vojska ktoré tam "zlyhalo", to sú otázky podporujúce svedectvo sovietskeho dôstojníka. Oficier Saša o tom rozprával môjmu otcovi keď môj otec kupoval od neho benzín... Žiaľ otec už nežije a ja som bol vtedy len dorastajúci chlapčisko. Ale veda o tom vie.

Pozrel som sa do dejín fyziológie a biológie, a čuduj sa svete, dozvedel som sa že to je stará a veľmi dobre známa vec:
Charakter vražedného účinku sedem herzového, sto a viac decibelového infrazvuku spočíva v rozbití pevnejších vnútrobunkových štruktúr ako sú ribozómy. Výsledok:  telo je navonok akoby neporušené, ale organizmus je spoľahlivo mŕtvy.

Infrazvuk frekvencie 7 Hz o inztenzite okolo a pod 80 decibelov spôsobuje migrény a ťažké depresie spojené s akútnym nedefinovateľným strachom. So silou od 20 a viac decibelov sa bolesť hlavy a strach stupňuje až môže vyvolať akútnu samovražednú akciu.

Majiteľov týchto veterných zabijakov by mali priviazať k torzám veterných generátorov aspoň na 14 dní, nech si to užijú ak to prežijú.

Iba mentálne zabrzdený človek dovolí aby mu nad hlavou "nečujne vrčalo" také monštrum.